Plain Blue is in 2014 opgericht. We richten ons op Werving & Selectie voor HBO+ functies.
Dit doen we op een eigentijdse en toegankelijk manier, waarbij de fit tussen mens en organisatie voorop staat.

Om hierover vrijblijvend van gedachte te wisselen, inclusief een eerste advies, zijn we bereikbaar op telefoonnummer 085-3034373

Maxim Kapteijns

Over Plain Blue
Nexios is als kleine, groeiende organisatie altijd op zoek naar die ene specialist die precies binnen onze cultuur past.
De afgelopen paar jaar hebben wij naar volle tevredenheid met Plain Blue samengewerkt.
Onze vacatures worden ingevuld met vaak slechts één kandidaat die naadloos past op de vacature en, nog belangrijker, binnen de cultuur van onze organisatie. Het feit dat wij hierop kunnen vertrouwen en niet tientallen gesprekken hoeven te voeren voordat wij die ene persoon hebben gevonden, geeft ons snel het gewenst resultaat.
De combinatie van snelheid van handelen en zorgvuldigheid van het selectieproces, voordat een kandidaat aan ons wordt voorgesteld, is wat ons in het bijzonder aanspreekt.

Maxim KapteijnsAlgemeen directeur Nexios
Marthé de Pee

Over Plain Blue
Door de jaren heen heb ik al met verschillende bureau’s aan tafel mogen zitten waardoor ik mezelf wel als ervaringsdeskundige durf uit te laten. Daardoor is het ook leuk om je enthousiasme te delen over goede bureau’s als deze.

De eerste kennismaking met Monique en Marjo was zeker geen doorsnee ontmoeting.
Er zaten twee sterke vrouwen die op een positieve en enthousiaste wijze doortastend kennis maken met de kandidaat aan tafel.
Een welkome afwisseling in de wereld van passieve “CV screeners” die zich verdiepen in het papier ipv de mens.
Een gezonde dosis humor en openheid in uitstraling maken dat je je op je gemak voelt aan tafel.
Daar waar andere bureau’s passief afwachten wat er gebeurt, maken deze twee kanjers echt het verschil voor je als
Tijdens het gehele sollicitatietraject tonen zij een betrokkenheid die voor mij tot dusverre onbekend was.
Het geeft je een goed gevoel van aandacht en vertrouwen, iets dat je goed kunt gebruiken in deze periode.

De gehanteerde werkwijze geeft voor zowel kandidaat als opdrachtgever uiteindelijk een hoog rendement op investering.
Ik heb inmiddels een droombaan gevonden met de bemiddeling van Monique en Marjo. Dus de komende jaren hoop ik ze niet te spreken ;-).
Maar als het ooit weer actueel is zijn zij de eerste die ik ga bellen!

Marthé de PeeRegiomanager sales bij De Hypotheker
Gonneke Zwennes

Over Plain Blue
Persoonlijk contact en doorzettingsvermogen, met de match van twee kanten als uitgangspunt: dat zijn de steekwoorden die mijn ervaring met Marjo en Monique het meest typeren. Ze gaan voor je als ze geloven dat je de juiste kandidaat voor de functie bent. Ze nemen geen genoegen met een snelle, standaard afwijzing op basis van een cv en zorgen ervoor dat je toch aan tafel komt met het bedrijf.

Ook nemen ze echt de tijd voor je en laten zich daarbij niet beperken tot de ‘9-to-5-kantooruren’. Een goede match tussen bedrijf en kandidaat betekent voor hen dat ze niet alleen kijken naar de belangen van het bedrijf, maar ook naar de belangen van de kandidaat. De betrokkenheid die zij tonen, vind ik echt heel bijzonder. Als kandidaat voelde ik mij een heuse VIP! En daarmee maken ze voor mij het verschil. Want uiteindelijk is ook het bedrijf het beste gebaat bij een kandidaat die weloverwogen voor de functie kiest.

Gonneke Zwennes
Peter van Oort

Over Plain Blue
Na een aantal jaren werkeloos thuis te hebben gezeten, werd ik blij verrast met een verzoek via LinkedIn door Annemieke van Plain Blue. Zij gaf aan dat wij mogelijk iets voor elkaar zouden kunnen betekenen. Er bleek inderdaad een match te zijn met een vacature en in de periode daarna aanvullende informatie wederzijds uitgewisseld, een afspraak in de buurt gemaakt en vervolgens samen besloten dat zij mij ging voordragen bij het bedrijf. Hieruit volgden een tweetal afspraken en uiteindelijk heeft dit geleid tot een nieuwe baan voor mij.

Ik kan niet anders zeggen dat de dames (Annemieke en Monique) enorm betrokken zijn, mij goed op de hoogte hebben gehouden en ook enorm belangstellend waren, en niet alleen op een zakelijke wijze. Ik ben blij verrast door de gemeende felicitaties en het bloemetje bij het slagen van deze exercitie. Ondanks mijn leeftijd (50+) in een voor mij moeilijke markt hebben zij toch kans gezien, zonder dat we het echt een keer over de leeftijd hebben gehad, mij bij een werkgever overtuigend onder ogen te brengen.

Voor mij is duidelijk geworden dat netwerken werkt en dat net het beetje extra wat de dames hebben gegeven voor mij heel belangrijk is geweest. Ik hoop dat jullie op deze wijze nog vele anderen aan een leuke baan kunnen helpen want jullie geven net dat beetje extra wat ik bij anderen wel eens mis.

Peter van OortApplicatiebeheerder bij DAK
Eveline O’Brien

Over Plain Orange
Monique & Marjo heb ik leren kennen als twee zeer enthousiaste professionals die met plezier hun afspraken nakomen en met flinke energie gezamenlijk met hun omgeving goede resultaten neerzetten. De samenwerking heb ik als uitermate plezierig ervaren! En ondanks dat het vaak over serieuze, lastige,  complexe organisatorische of technische zaken gaat, is er altijd ruimte voor relativering en humor.

Eveline O’BrienManager Operations PQR